A párválasztásban mennyire befolyásol az titeket hogy az illető dohányzik vagy nem?
Figyelt kérdés
Én nem cigizek de engem egyáltalán nem befolyásol2010. márc. 21. 19:41
11/15 anonim válasza:
Engem befolyásol, dohányossal soha nem jönnék össze.
12/15 anonim válasza:
Basszus, a dohányosoknak irgalmatlan jó humoruk van, itt is látszik :D
Hát MÉG JÓ, hogy aki szívja, azt nem érdekli, hogy ki szívja, ez van, soha semmikor semmilyen helyzetben nem érdekli a drogfüggőt, ki az, aki még fogyaszt, csak neki meglegyen a kis adagja, tökmindegy, hogy egy egész buszmegállóra megy rá a füstje, csak neki meglegyen a kis kezében, hogy meglegyen a szint....
PFUJJ
13/15 anonim válasza:
nagyon is befolyásol,,,én nem dohányzok akkor ő se dohányozzon
14/15 anonim válasza:
Aki dohányzik azt nem befolyásolja...
Én viszont nem dohányzok, és nagyon is befolyásol!
15/15 anonim válasza:
Látom, körbejárt a huhogókórus, és teljesen elfogulatlanul pontozgatott aszerint, hogy milyen mértékben válaszoltak a hozzászólók a kérdésre, és véletlenül sem aszerint, hogy mindenkit le kell pontozni, aki azt írta, hogy zavarja. További hasznos és színvonalas önkifejezést kívánok a pontozózombiknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!