Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért van az, hogy mostanában...

Miért van az, hogy mostanában ha rágyújtok, rámjön a nagydolgozhatnék?

Figyelt kérdés
Nem sok cigit szívok, napi 3-4 szál max. Újabba ha rágyújtok, rögtön nagyvécéznem kell, pedig előtte semmit nem éreztem. Miért lehet ez? Vagy ne is a cigihez van köze?
2010. márc. 21. 16:04
 1/4 anonim válasza:

Cigihez van köze. A cigitől "ellazulsz" és attól van olyan érzésed hogy wcre kell menned. Ilyen volt nálam is de elmúlt egy idő után.

Max ha kertes házban laksz és esetleg van kerti wctek akkor oda mész ki és ott gyújtasz rá :D

2010. márc. 21. 16:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Erre gondoltam már, de el is vetettem, mert már kb. a 2. szippantásnál érzem, hogy kell... Vagy ilyen gyorsan hatna? És eddig hogyhogy nem volt ilyen?régebben sokkal többet szívtam, és mostanára mérséklődött napi pár szálra, régen mégsem volt ilyen...

De egyébként annyira nem vészes, hogy hú most kell és akkor rohanok :D Amíg elszívom, vissza tudom tartani :D De amúgy érdekes, hogy ez csak itthon van, ha pl. parkban gyújtok rá haverokkal, semmi ilyen nem jelentkezik.

2010. márc. 21. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet ez egy ilyen összetett hatás. Velem pl úgy van, hogy ha nem otthon vagyok, akkor nem tudok nagydologra menni. Na jó tudok :D De pl ha elutazunk nyaralni egy hétre akkor az első 3 napban egyszerűen nem kell mennem wc-re, és utána is ritkán szal 1 hét alatt max 2x. Gondolom benned is az otthon "biztonsága" hozza ezt elő.
2010. márc. 21. 19:00
 4/4 anonim válasza:
Nálam minden reggel ez a napirend. Reggel felkelés után kávé+cigi=nagydolog, szerintem ez normális, beáll az ember szervezete rá.
2010. márc. 24. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!