A Csekka kérdése:
A Dohány gyengítése hogyan történik házilag?
Figyelt kérdés
Üdvözlet mindenkinek!Arra gondoltam,hogy jó lenne összegyűjteni egy helyre,hogy otthoni körülmények között milyen praktikák,ötletek,fortélyok,módszerek illetve részletes folyamatok léteznek a dohány gyengítésére.Legfőképp a "házi" dohányokra céloztam,vagy akár ha valaki a dohányboltban vásároltat szeretné még gyengíteni.Előre is köszönetem...2015. nov. 26. 16:45
1/3 anonim válasza:
Több/nagyobb füstszűrőt raksz a cigibe.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönet neked,igen ez is egy ismert és bevált módszer,hogy töltéskor a hüvelybe tolunk még egy füstszűrőt.Ezzel is elérünk egy minimális gyengítést,de igazából többen azért töltik így mert kevesebb dohány kell bele.Van még a jól ismert tűvel való apró lyukasztás a füstszűrőre,vannak sokan,akik alma vagy narancs szeleteket raknak a dohányba,ettől is gyengül picit ugyan,de az efféle módszer inkább a száraz dohány felfrissítésére jó.A hüvelyek variálásával is el lehet érni gyengítést(mivel minden hüvelybe más ízt,erősséget ad le a dohány),nekem volt,hogy 12-13 féle hüvelyem volt otthon és amelyikbe a legjobb volt a dohány(házi)abba töltöttem utána.De hallottam olyan módszert is,sőt több verzióban,hogy otthon vízben való átmosással is lehet gyengíteni valahogy,de pontosan nem tudom hogyan is megy ez a folyamat...
2015. nov. 26. 19:14
3/3 anonim válasza:
Forró vízben áztatod, kiszeded, új víz és megint mosod a kívánt gyengeségig (4mosás után már hegyi levegő szint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!