14 evesen cigizek, hetente egyszer. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elegge stresszes vagyok mostansag, es neha het kozben ragyujtok. Mit tudnek tenni, hogy leszokjak? Nagyon jol oldja nalam a stresszet, de ez nem allapot 14 evesen. 1 honapja kezdodott ez az egesz.
14/l
2015. nov. 11. 19:00
11/23 anonim válasza:
@19:21 @19:27
Szerintetek az hogy valakinek stresszes az élete vagy problémái vannak, rögtön mentesíti az alól hogy gyerek létére cigizik? Ne legyetek már ennyire jóhiszeműek, csak kell valami magyarázat rá...
12/23 anonim válasza:
masztizz, jobban oldja a streszt, ok? ok
13/23 A kérdező kommentje:
Gratulálok, persze, 14 évesen nem lehetnek problémáim.:)
Köszönöm a válaszokat, megpróbálom abba hagyni, és lehet tényleg felkeresek pszichológust.
2015. nov. 11. 19:40
14/23 anonim válasza:
Nem igazán fogta fel senki. 14 évesen is lehetnek az embernek problémái, de hogy ezért kell neki cigiznie, ez csak egy szar kifogás.
15/23 A kérdező kommentje:
Tudom én is, hogy szar kifogás.
2015. nov. 11. 19:50
16/23 anonim válasza:
Tudom milyen lehet. 13 évesen cigiztem én is mert orba-szájba tanultam és stresszeltem, annyira, hogy volt hogy keményet normálisat nem tudtam sza*ni. Most 18 évesen KEVESEBB gondom van. Mai napig nem értem ezeket a felvételiket, hogy egy ált. Iskolás gyereket ezzel kell szo*atni. Én már letettem a cigit mivel rájöttem kur*ára nem éri meg és ezért lehet valaki lehurrog de az ego-m nem engedi.. sok sikert :)
17/23 anonim válasza:
Milyen dolog ez??? Vagy cigizel vagy nem. Annak semi ertelme ha egy heten egysuer ragyujtasz. Ugyan ugy raszoksz. Vagy tedd le vagy csinald rendesen
18/23 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel. Vagy rendesen vagy sehogy. Ha 1-et szívsz per hét akkor az olyan mintha nem is cigiznél kb.
19/23 szamo77db válasza:
Minél hamarabb dobod el a cigit, annál könnyebb lesz egy életre megszabadulni tőle.
20/23 anonim válasza:
Hallod ha bp.-i vagy gyere talizzunk és szívjunk el egy aranyost,én is a korosztályod vagyok és leakarok szokni,de bárki bármit mond nagyon jó tud lenni a cigi :c és nem szükséges,de attól még jó csak utána kívánod és kicsit nyomott lesz emiatt a kedved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!