A dohányzás hatására oldódik a lerakódott váladék, vagy pont hogy a dohányzás miatt keletkezett?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
3 hónapja dohányzom, és azóta egy nap akár többször is feljön a váladék, mikor köhögnöm kell. Ez azért van, mert az eddig lerakódott váladékot a dohányzás feloldja, vagy pont hogy a dohányzás miatt alakul a szervezetemben?
2015. okt. 28. 16:14
1/5 anonim válasza:
Utóbbi. Mióta leszoktam nincs ilyen gondom.
2/5 anonim válasza:
A valadekkal a szervezeted tiltakozik a mergezo fust ellen. Szerintem fogadd meg a tanacsat, es szokj le. Most meg konnyu, par ev mulva sokkal nehezebb lesz.
3/5 anonim válasza:
Dohányzás miatt keletkezik, ha leteszed nem lesz gond.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 23 éves vagyok. Már pár évet dohányoztam, de aztán elhatároztam, hogy másnaptól nem szívom, és így 2 évig nem gyújtottam rá (szilveszter kivételével, amikor a haverokkal elszívtunk 2-3 szálat). Akkor nem figyeltem erre, de ha tényleg emiatt a krákogás, akkor nem kérdés, hogy abba hagyom. Amúgy is elég drága már.
2015. okt. 28. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!