A két-három éve suttbavágott cigaretta elvesztette már az aromáját, full íztelen? Van még ereje, v. már elbomlott benne a nikotin? Szívjam-e el?
Figyelt kérdés
Kb. ennyi idős multifilter cigit találtam a kamrában, egy egész kartonnyit, originál csomagolásban.2010. márc. 17. 19:58
1/6 anonim válasza:
Én "régi" cigiből még csak nagyfaterom 15 éves szofiját próbáltam "poénból", de annak dohos íze volt, nem is tudtam elszívni, de meg kell próbálni, azt úgyis érzed, ha vlaami nem stimmel vele.
2/6 anonim válasza:
A nikotin nem "tűnik el" belőle, ugyanolyan a cigi íze/aromája mint anno.
3/6 anonim válasza:
(Előző vagyok)
Első válaszoló:
Azér más egy 15 éves cigi, mint egy 2-3 éves.
Meghát, ha tényleg kamrában volt, lehet hogy dohos lett, de ha nem nyirkos, szobahőmérsékleten tároltad akkor nemhiszem hogy nagy baja lenne.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, azért írtam hogy 15 éves, mert tudom hogy más. Amúgy szekrényben volt tartva szárazon szobahőmérsékleten, de nem volt olyan kifejezett szofi íze, hanem olyan "csatorna íze" volt.
5/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy régen még olyan rosszak voltak a cigik.:) Ez csak vicc volt.:) Biztosan alapból van valamennyi nedvesség bennük, és gondolom 15 év alatt azért csak megtette a hatását, azért volt "csatornaízű".
Igazából nem vagyok nagy dohányos, de, ha már ingyen van lehet, hogy elszívom.:)
A kérdést meg csak azért tettem fel, mert úgy tudom, hogy a dohányüzletek nem adhatnak el túl régi cigit, (bár lehet, hogy ez inkább az árkülönbség kérdése csupán).
2010. márc. 18. 13:50
6/6 anonim válasza:
Ha kiszárad, még meg lehet menteni, de ha bedohosodott, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!