Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A két-három éve suttbavágott...

A két-három éve suttbavágott cigaretta elvesztette már az aromáját, full íztelen? Van még ereje, v. már elbomlott benne a nikotin? Szívjam-e el?

Figyelt kérdés
Kb. ennyi idős multifilter cigit találtam a kamrában, egy egész kartonnyit, originál csomagolásban.
2010. márc. 17. 19:58
 1/6 anonim válasza:
Én "régi" cigiből még csak nagyfaterom 15 éves szofiját próbáltam "poénból", de annak dohos íze volt, nem is tudtam elszívni, de meg kell próbálni, azt úgyis érzed, ha vlaami nem stimmel vele.
2010. márc. 17. 20:00
 2/6 anonim válasza:
A nikotin nem "tűnik el" belőle, ugyanolyan a cigi íze/aromája mint anno.
2010. márc. 17. 20:01
 3/6 anonim válasza:

(Előző vagyok)

Első válaszoló:

Azér más egy 15 éves cigi, mint egy 2-3 éves.

Meghát, ha tényleg kamrában volt, lehet hogy dohos lett, de ha nem nyirkos, szobahőmérsékleten tároltad akkor nemhiszem hogy nagy baja lenne.

2010. márc. 17. 20:03
 4/6 anonim válasza:
Első vagyok, azért írtam hogy 15 éves, mert tudom hogy más. Amúgy szekrényben volt tartva szárazon szobahőmérsékleten, de nem volt olyan kifejezett szofi íze, hanem olyan "csatorna íze" volt.
2010. márc. 17. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy régen még olyan rosszak voltak a cigik.:) Ez csak vicc volt.:) Biztosan alapból van valamennyi nedvesség bennük, és gondolom 15 év alatt azért csak megtette a hatását, azért volt "csatornaízű".

Igazából nem vagyok nagy dohányos, de, ha már ingyen van lehet, hogy elszívom.:)

A kérdést meg csak azért tettem fel, mert úgy tudom, hogy a dohányüzletek nem adhatnak el túl régi cigit, (bár lehet, hogy ez inkább az árkülönbség kérdése csupán).

2010. márc. 18. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha kiszárad, még meg lehet menteni, de ha bedohosodott, akkor nem.
2010. márc. 21. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!