Milyen vízipipát vegyek?
Figyelt kérdés
Barátomnak szeretnék születésnapjára. Linkeljetek legyetek szívesek webáruházakból, én tök tanácstalan vagyok :(2015. okt. 17. 11:07
1/2 savanyújóska válasza:
Ez attól függ mennyiért szeretnél, én ezeket tudom:
(Nekem Arabicám van, és két év alatt a lényegi részeknek - test, üveg - kutya baja, a csövet kell egyedül moshatóra cserélni, meg esetleg a kerámiát.)
Ami még érdekes lehet, az a méret, ha hordozni is szeretné, akkor kb. 60 cm az, ami még kényelmesen belefér egy hátizsákba, és olyan 35 - 50 cm, ami tényleg kényelmesen hordozható ide-oda. Viszont nagyobb pipába könnyebb jót tömni, így ha amúgy nem hurcibáljátok folyamatosan, akkor én javasolnám a 60 centi körüli méretet. )
2/2 anonim válasza:
1. +1
Vagy ha szeretné hordozni, akkor egy MYA QT. Viszont a Top Markot és a Tugrákat felejtsd el, igaz hogy én jókat tudtam velük pipázni, de rozsdásodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!