Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A szürke alapon rózsaszín...

A szürke alapon rózsaszín virágos Pall Mall hány mg-os? És melyik Pall Mall a leggyengébb (Mg-al)?

Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
A cigaretta 300%-kal növeli a rák kockázatát.
2010. márc. 15. 20:25
 2/5 A kérdező kommentje:

de okos vagy.

és aki ugy lesz rákos, hogy sosem cigizik???és belehal? azzal mivan?

aki bagózik meghal, aki nem azis.

nemérdekel az okoskodás.

2010. márc. 15. 20:30
 3/5 anonim válasza:
Pont ez a leggyengébb, 0,1-es azthiszem. Ha keményebben dohányzol, hagyd ki, mert olyan mintha a kisujjadat szívnád.
2010. márc. 15. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen én kóstoltam már, hegyi levegő. Akkor meg minek költeni rá a pénzt, ha nem is érzed? Inkább nyalogass el egy nyalókát és a szárát szívogasd. :D Lehet, hogy csini a doboza, de azért nem éri meg, ha menőzni akarsz vele, akkor ténnyleg értelmetlen szívni. Ha meg az általad szeretett cigi doboza nem szép, akkor vegyél cigi tartó dobozkát, az nagyon elegáns, és sokféle van. Én is vettem, csak lusta vagyok mindig átpakolni. :D Esetleg különleges alkalmakkor.

Első: Hát tudsz olvasni, és írn ennyi kiderült. Szép eredmény. ;)

2010. márc. 16. 13:35
 5/5 anonim válasza:
ez lepkefing
2010. ápr. 3. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!