Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ez a cigitől lehet?

Helguska kérdése:

Ez a cigitől lehet?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok és hát kb. 4-5 éve cigizek. kb.1-2 éve szívok többet napi egy doboz.(ha nem több) észre vettem a napokban hogy szúr a gyomrom savam van. ha elszívok egy cigit rögtön beszúr a gyomrom de van amikor zsibbad tőlle a kezem.

Édesanyám azt mondja hogy refluxom is lehet a sok cigitől mert nem eszek, nem iszok csak a bagó. Most ugy vagyok vele hogy leteszem persze nem tudom egyik percről a másikra letenni de szép lassan.

Szóval szerintetek is reflux ez?

2015. okt. 3. 06:35
 1/7 anonim ***** válasza:
z súlyos nikotinfüggőség, feltehetően gyomorfekély is van mögötte, tönkrement tüdő, fakó, egészségtelen bő és egyeben.
2015. okt. 3. 06:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem reflux én csak néha szívtam nem vagyok dohányos nekem a szívem,tüdőm is gyomrom is szokott szúrni 20/f
2015. okt. 3. 06:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Kézzsibbadás nem lehet refluxtól, gyomorfájás és sok sav igen, ki kell vizsgáltatni. Az biztos, hogy nem tesz jót a cigi sok savnál, még jobban ég tőle a goymrod.
2015. okt. 3. 07:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Semmi köze hozzá.
2015. okt. 3. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szépen lassan nem lehet letenni, csak úgy hogy kitűzöd magad elé, hogy te Oktober 10. étől egy szálat sem fogsz elszívni kész pont. csak így lehet.
2015. okt. 3. 07:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet tőle, ezért próbáld meg abbahagyni, szerintem sikerül.
2015. okt. 3. 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

voltam múlt hét pénteken vérvételen,ha minden igaz ha derül ki az eredmény. cigizni már nem cigizek annyit probálom lerakni és remélem büszke lehetek magamra.

2015. okt. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!