Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kinek hogy sikerült?

Kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Rájöttem hogy drága mulatság. 4 éve szívtam ezt a káros dolgot. Most 1 hete már nem gyújtottam rá. Cigiztem és elhatároztam hogy oké 5 nap mulva nem fogom többet szívni. Addig szivtam jó sokat es mikor eljött az 5.ik nap azóta nem gyujtottam rá. Most eltelt 1 hét és nagyon jól birom. Reménykedek benne hogy sikerül!!
2015. szept. 29. 14:26
 1/7 szamo77db ***** válasza:
22%
Nekem nem kellett "megvívni" a cigarettával. Én ugyanis soha életemben nem dohányoztam. Ilyen egyszerű.
2015. szept. 29. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Kitartás! Sokan visszaszoknak egy idő után.
2015. szept. 29. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 17 év dohányzás után hagytam abba. Illetve megpróbáltam. Először 1 évig sikerült is, aztán amikor durvultak körülöttem a dolgok, visszaszoktam.

Most egy ideje viszont váltott e-cigire, és már elképzelni se tudom, hogy valaha visszaszokjak arra a rossz ízű büdös hulladékra. :)

2015. szept. 29. 17:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én 8 évre letettem. Azt után 9 éve kiköltőztem egy világvárosba, és még ott akkor még lehet dohányozni bárokban, és csak akkor és ott ital mellé cigiztem, de az csekély mennyiség is kikopott párválasztás után. Öt év után párommal tavaly szétmentünk békében, azóta munka miatt hazajárok, plusz jó pénzért - hogy egy saját lakásunkból legyen kettő - hazánkban gyújtok csak rá, de itthon napirendszerességgel, egy-másfél dobozzal. Bár azt pár havonta hazajárva fél- egy hónapra. De akkor nonstop, füstölők és füstölgők kedves és türelmes természetem ellenére, azon ami itt van még/már. - együtt érzésből is, és hogy több minden romlott itt, mint ami javult Budapesten abban elmúlt közel tíz évben is.
2015. szept. 30. 05:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze hogy sikerül. Csak akarni kell. Csak egy kis tanácsot fogadj el. Ne azon agyalj hogy most sikerül vagy nem sikerül. Foglald el magad valamivel és menni fog.
2015. okt. 1. 20:03
 6/7 anonim válasza:
Elhatároztam és kész. Úgy töltöttem hogy olcsóbb legyen de már a cigitöltést is utáltam. Aztán el szívtam a maradék dohányom és kész. Az első pár nap nehéz volt . Néha egy szálat elszívtam ha megkínáltak. Aztán már később el se fogadtam mert nem kívántam. kb 13 hónapja szoktam le.
2015. okt. 2. 18:55
 7/7 A kérdező kommentje:

En nekem most lassan eltelik az 1 hét. Gratulalok! :)

Jól birom en is nem is gyujtottam rá hétvége óta és sokkal jobban érzem magam :)

2015. okt. 2. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!