Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik hatékonyabb cigi...

Melyik hatékonyabb cigi vásárláskor? (17)

Figyelt kérdés

Ha azt mondom, hogy külföldi vagyok és nincs nálam személyi vagy ha ott lóbálom neki a személyimet (amin 17 vagyok) fizetés közben? Ha látja hogy készen állok odaadni akkor nem kéri majd el?

(Kioktatók kíméljetek. Nem fog változni miattatok a véleményem)

2015. szept. 28. 09:06
 1/7 anonim ***** válasza:
43%

A külföldivel ne is próbákozz, annyira senki se hülye, a második tipp bejöhet, de a leghatékonyabb, ha mással veteted meg a cigit, 18 évesnél idősebb személlyel.

Eszem ágában sincs kioktatni, örülök, ha fizetsz adót helyettem, és megdöglesz ötvenéven, nekem több nyugdíj jut.

2015. szept. 28. 09:12
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
"sajnos most egy másik pénztárcával jöttem, és a másikban maradt"....ha nem akarja, akkor lehet poénkodni, hogy "nyugi nem vagyok ellenőr", aztán csak odaadja :D
2015. szept. 28. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ha már kéri hogy mutasd akkor meg is szokták nézni a dátumot

ha megkérsz valakit aki amugy is megy be megszokták venni általában

2015. szept. 28. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A 17 az már majdnem 18. Kérdés, hogy mennyinek nézel ki.

Velem volt olyan, hogy megkértek, vegyek cigit.

Na eddig még semmi érdekes nincs a történetben.

Bemegyek, erre mondja a nő, hogy kérne egy személyit. Mondom elnézést, de az nincs nálam.

Közli, hogy akkor nem tud kiszolgálni.

Először azt hittem, hogy csak hülyéskedik, mert 34 éves vagyok, és ha még fiatalabbnak is nézek ki, akkor sem 18 év alattinak.

Majd mondta, hogy mostanság nagyon ellenőrzik őket, így MINDENKITŐL el kell kérje a személyit akár hány évesnek néz ki. És tényleg nem szolgált ki.

De ez csak egy ritka eset. Szerintem az esetek többségében nem kérik. Legalábbis gondolom.

2015. szept. 28. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Menj be magabiztosan, ha fiatal vagy az eladó tekezd le és egyből mond mit kérsz.

Mondjuk én hallotam olyan sztorit, hogy a srác beszaladt öltönyben a dohányboltba és lehadarta az eladó kiscsajnak miután az személyit kért tőle, hogy a nemtommelyik cégnek a vezérigazgatója és csak 10 perc szünete van, nagyon kell sietnie, a személyi igazolványa az autóban van, ő most kér egy doboz piros davidoffot.

A lány úgy meglepődött hirtelen, hogy kiszolgálta :D

2015. szept. 28. 09:30
 6/7 anonim válasza:
100%
Én 22 éves elado vagyok. Tegnap bejott egy kiscsaj es kert egy cigit. Alig nezett ki 16nak. Mondtam, hogy kell a szemelyi. O meg nekem allt, hogy nincs itt, otthon van biztos nem fog 2szer fordulni, meg motyogott msgaban es csapkodott tok bunkon. Mondtam, hogy viszont latasra. Vissza jott egy kis ido mulva a szemelyivel. 18 volt. Oda adtam volna neki talan anelkul is ha szepen keri es nem ilyen flegman csapkod meg vergodik nekem a pultban....
2015. szept. 28. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

"Menj be magabiztosan, ha fiatal vagy az eladó tekezd le és egyből mond mit kérsz. "

Ez hülyeség, egy 50-60 évest ne tegezzen le.

Úgyis látják hány éves, ha gyanús meg igazolványt kérnek.

2015. szept. 28. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.