Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Marlboro Gold Beyond kapható...

Marlboro Gold Beyond kapható Magyarországon?

Figyelt kérdés

Legutóbb akartam egyet, és az eladó vagy nem értette, mit mondok, vagy én ejtettem ki rosszul (bár kétlem), de minden esetre azt mondta, nincsen. Egyáltalán nem lehet már kapni, vagy csak félreértés lehetett?

Én úgy tudom, hogy ez a Gold-dal megegyező erősségű, pattintós, fehér szűrős. Esetleg nem így hívják?

(Mielőtt mondanátok, miért nem kérdeztem meg, azért, mert az eladó elég bunkó volt, plusz bejött valaki utánam, semmi kedvem nem volt kérdezősködni).

2015. szept. 20. 16:08
 1/2 anonim válasza:
Engem az elmúlt hetekben kínáltak vele, szóval valószínűleg lehet kapni, csak az eladó nem volt tisztában a pontos nevével. Legközelebb próbáld meg pattintós arany Marlboro néven kérni, lehet, hogy nagyobb sikerrel jársz.
2015. szept. 20. 16:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Oh igazad van, úgy tényleg egyszerűbb lett volna, nem tudom, miért nem gondoltam rá. Köszi a választ!
2015. szept. 20. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!