Valaki? légyszíves nagyon fontos. Mit csináljak hogy ne bukjak le a cigizessel?
Figyelt kérdés
15 eves fiu vagyok, középsuliba jarok es kell mennem tüdő szűresre, napi 1 szalat szivtam, vagyia nem minden nap, volt hogy egy honapig semmit, de volt hogy egy heten minden nap 2 szálat, de ez csak egyszeri het volt meg most nyari szunetbe.. Mar 5 napja nem gyujtottam ra.. Valahogy jovoheten mennek szuresre.. Valaki tud valami modot hogy ne tudja meg anya, vagy ne látszódjon? :( tudom elobb kelett volna gondolkodnom.. Többet nem gyujtok ra2015. szept. 17. 18:55
11/11 anonim válasza:
Nem fog látszódni. A tüdő mintázatát, illetve körvonalát tudják megnézni, azon belül is az oda nem illő elváltozásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!