Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elektromos cigihez kellene...

Elektromos cigihez kellene pici segítség?

Figyelt kérdés
Ha veszek hozza ilyen 10ml-es folyadékot, akkor ahhoz kell meg valami?Mert láttam valahol, hogy ezt a 10ml-es aromát meg keverni kell valamivel?
2015. szept. 6. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Na állj.

Nevezzük az ecigibe való e-liquidet lötyinek az egyszerűség kedvéért. :D

Lötyi ezekből áll: PG+VG alaplé + aromák + nikotin

Aroma önmagában nem jó szívásra. Aromából a kész lötyiben általában max 5% van, durva lenne töményen szívni, meg talán oda is égne, és füstje se lenne nagyon.

Szóval jó lenne ha soha nem tévesztenéd össze az előre gyárilag bekevert ízesített lötyit, a hasonló üvegben kapható tömény aromával.

Egyes webshopokban lehet kapni alap lötyit, amit PG/VG aránnyal feltüntetnek, van nikotinos, meg nikotinmentes is. Ezt akkor kell venned, ha Te magad akarod elkészíteni a lötyit, viszont ahhoz számolgatnod kell, méregetned, meg aromát hozzákeverned. Szóval csak ehhez kell aroma.

2015. szept. 8. 00:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Értem, köszi!

Akkor egy ilyen( [link] lötyit lehet egyből a cigibe tölteni ugy-e? :)

2015. szept. 8. 12:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaja lehet.

Arra figyelj még, hogy hány mg a nikotin tartalma.

2015. szept. 8. 12:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a segítséget!
2015. szept. 8. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!