Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mitől van az, hogy eddig fájt...

Mitől van az, hogy eddig fájt ja gerincem hajnalban minden nap, és amióta töltött cigit szivok nem fáj?

Figyelt kérdés

Elnézést, hogy ilyet irok ide, lehet nagy butaság a kérdésem, de eddig bolti cigit szivtam addig ugyanugy fájt a gerincem hajnalonként mint még cigizésem előtt, amióta töltött cigit szivok, azóta tudok normálisan aludni és nem ébredek fel hajnalban gerinfájdalmakra. Fekvőhelyem nem változott.

Csak értelmes válaszokat várok, erre a kérdésemre még akkor is, ha hülyeségnem tünik.

2015. szept. 1. 20:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Hacsak nem töltesz a dohány mellé némi marihuánát is, kizárt, hogy legyen összefüggés.
2015. szept. 1. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:

nem nem öltök én mellé semmi ilyen fajta szert. Egyszerü narancs szofi amit a boltban vettem. előtte mint irtam is fájt a gerincem azóta nem. Lehet hogy csak véletlen ez az egész, de ha igy folytatódik akkor az nekem csak jó, ha nem fáj hiszen nem költ fel hajnalok hajnalán a fájdalom.

nagyon köszi a választ.

2015. szept. 1. 21:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmilyen összefüggés a két dolog közt. Csak egy furcsa véletlen lehet az egész.
2015. szept. 1. 21:30
 4/4 anonim ***** válasza:
nincs összefüggés a cigi csak árt nemhogy gyogyitana, szimplán pszichés eredetű az egész mint másoknál az hogy "megnyugszanak tőle"
2015. szept. 2. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!