Mitől van az, hogy eddig fájt ja gerincem hajnalban minden nap, és amióta töltött cigit szivok nem fáj?
Figyelt kérdés
Elnézést, hogy ilyet irok ide, lehet nagy butaság a kérdésem, de eddig bolti cigit szivtam addig ugyanugy fájt a gerincem hajnalonként mint még cigizésem előtt, amióta töltött cigit szivok, azóta tudok normálisan aludni és nem ébredek fel hajnalban gerinfájdalmakra. Fekvőhelyem nem változott.
Csak értelmes válaszokat várok, erre a kérdésemre még akkor is, ha hülyeségnem tünik.
2015. szept. 1. 20:41
1/4 anonim válasza:
Hacsak nem töltesz a dohány mellé némi marihuánát is, kizárt, hogy legyen összefüggés.
2/4 A kérdező kommentje:
nem nem öltök én mellé semmi ilyen fajta szert. Egyszerü narancs szofi amit a boltban vettem. előtte mint irtam is fájt a gerincem azóta nem. Lehet hogy csak véletlen ez az egész, de ha igy folytatódik akkor az nekem csak jó, ha nem fáj hiszen nem költ fel hajnalok hajnalán a fájdalom.
nagyon köszi a választ.
2015. szept. 1. 21:11
3/4 anonim válasza:
Szerintem nincs semmilyen összefüggés a két dolog közt. Csak egy furcsa véletlen lehet az egész.
4/4 anonim válasza:
nincs összefüggés a cigi csak árt nemhogy gyogyitana, szimplán pszichés eredetű az egész mint másoknál az hogy "megnyugszanak tőle"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!