Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Pszihoaktív a rendes kender...

Pszihoaktív a rendes kender ami az út szélén no?

Figyelt kérdés
Kipróbáltam és nagyon bejon. Van valamilyen veszélye?

2015. aug. 30. 09:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Volt valami hatása? Hallottam már olyan véleményt, hogy az ilyen út széli kenderek egyrészétől tényleg be lehet tépni. De szerintem a többségre nem igaz.
2015. aug. 30. 14:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Az elso cigi olyan kellemesen megúsztatott de utána semmi.
2015. aug. 30. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
állítólag be lehet tépni, ha a kendert vegyíted a rokonnövénye, a komló virágával, mert abban kevés a thc viszont vannak benne más anyagok amik nyugtató és izomlazító hatásúak. Tapasztalatom nincs benne, nem élek ilyenekkel, de már hallottam róla.
2015. aug. 30. 15:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor csináljuk meg ! :)
2015. aug. 30. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon ráélted magad, azért "ütött be". Csak azért mondom mert láttam már embert meggyszörptől berúgni, mert azt hitte, hogy bor.

A Magyarországon az út szélén növő kender annyi pszichoaktív anyagot tartalmaz kb. mint a mogyorós csokoládé.

2015. szept. 4. 03:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért ez nem teljesen igaz.

Tény, hogy simán szívva kötve hiszem, hogy tényleg máködött volna. Mi viszont csináltunk olyat, hogy szeptember végefelé (addigra érik meg) leszedtünk legalább 10-15 növényt, majd azt a részt amin a magok vannak (hím növény nem működik, meg az addigra általában el is szárad) leszedtük, kiszárítottuk és beáztattuk gyógyszertári alkoholba 3-4 héten át. Utána leszűrtük a löttyöt, és hagytuk elpárologni az alkohol nagyrészét. A végén marad egy jó sűrű kicsit barnás zöldes méz szerű valami. Na, az működik. :)

Elszívva azért nem, mert a vadkendernek, vagy szebb nevén rostkendernek 0,06-0,3% THC tartalma van, és némileg magasabb CBD tartalma. A normális fűnek viszont 5-20%-ig terjed thc tartalma. Számold ki.. Kb 20dekát elkéne szívni ahhoz, hogy érezd, és ne csak a füsttől, és szénmonoxidtól szédülj be. Az meg rengeteg, és esélytelen.

2015. szept. 5. 01:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Az előttem lévő mondja jól. Egyébként az a hasis. Kiegészíteném annyival, hogy: ha neveled, akkor a thc tartalmát fel lehet javítani 3 generáció alatt 1-4℅-ig. Ja és ha virágport kap megáll benne a thc termelés, ez az oka a 20 deka kell, hogy lebegj dolognak. Ha nem hagyod beporzódni az útszéli dolgot az is felnyomja magát akár 2℅-ra (növénytől függ), ez arra már elég, ha megtöltesz egy cigaretta hüvelyt tisztán belőle tapasztalatom szerint a rendszeres fogyasztók egy egész után szinten vannak, az újoncoknak elég a fél és lehet kikészülnek. ;)
2016. ápr. 21. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!