A multifilter jó minőségű volt pl:10éve?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 12:15
3/6 A kérdező kommentje:
Kategória: Egészség » Dohányzás Kategória ember figyelj már oda mit irkálsz,de legalább ha hülyeséget gondolsz ne írnád le birka, de minimum a kérdésre válaszolnál ember jóóó tetszik érteni.
2015. aug. 25. 12:38
4/6 A kérdező kommentje:
Csak normális válaszokat várok, ilyen és ehez hasonló gyökérségeket nem kérek, aszt tartogassátok a hozzátok hasonlóaknak.
2015. aug. 25. 12:40
5/6 anonim válasza:
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket hogy jó-e ez meg az a fajta cigi..
Én például világ életember utáltam a multit, mai napig nem szívom el, de ismerek több olyan embert is aki 20 éve azt szívja.
Ha engem kérdezel nem, nem volt jó minőségű és most sem az, szerintem az egyik legrosszabb cigi.
6/6 anonim válasza:
Régebben minden jobb volt. Volt idő mikor a barna szofi bármelyik dohányt maga alá tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!