Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Megéri a vizipipa?

Megéri a vizipipa?

Figyelt kérdés

Valaki aki tudja mit csinal. Hány centist kéne venni? Én nekotin nélkülit szeretnék, ahoz speciális pipa kell vagy speciális paszta?

Bocsánat, tényleg nem tudok sokat, valaki fel világosít?

2015. aug. 18. 21:35
 1/2 gnoomage ***** válasza:
Szerintem megéri, pár hónapja vettem meg az első vízipipámat és nekem nagyon jól esik néha egy film mellett, vagy haverokkal el füstölgetni. Az hogy hány centist akarsz, az csak a te döntésed. Én egy eléggé kicsit vettem, hogy könnyű legyen szállítani, meg alapból egy olcsót akartam először(a pipa 37 cm csak). Ahhoz hogy te nikotin nélkül füstölj nem kell külön pipa. A nikotin nem kapcsolódik a pipához, hanem ahhoz, hogy milyen anyagot égetsz(gőzölsz). Több fajta van és egyre többet hoznak forgalomba. Van a sima dohány ami rengeteg ízben van, de ugye nikotint is tartalmaz. Vannak a kövek -amiket én is használok- amik nem tartalmaznak nikotint, így csak egyszerű ízesített gőzt lélegzel be(ajánlom a shisharoma köveket). Van paszta és gél is, bár azt még nem próbáltam. Ebből azt hiszem van nikotinos is, és olyan is amiben nincs. De ha nikotin nélkül akarsz füstölni a köveket ajánlom. Ha segítség kéne, szívesen segítek még, csak írj.
2015. aug. 19. 03:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Mya QT vízipipa, Sahlar médium phunnel kerámia, Nammor mosható szívócső és valamilyen természetes szén. Ezek mellé kellene még egy páncél fólia, mert a háztartási fólia nem vizipipazashoz való.

Ez így körülbelül 23 ezer, de megéri. Tapasztalatból mondom.

2015. aug. 20. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!