Mi a véleményetek erről? Cigitöltés
Szóval, átállnék a töltésre mert olcsóbb, cigihüvelyek között mi a különbség, mit éri meg venni? Pl ezek jók?
[link] (illetve, ilyet hol tudnék venni? Dohányboltban árulnak?)
Bele pedig ízesített dohányra gondoltam, pl:
(de ha van jobb/erősebb ajánlat, azt is szívesen várom, ill nem tudom ez hanyas, de én a 7-8 körülieket preferálom, abból nem tudok sokat elszívni egyszerre)
Még egy kérdés: a 40, valamint 130g-os kiszerelések hány cigerattára elegek? Köszönöm szépen a válaszokat előre is :)
Fekete pegasust használtam, jól lehetett vele tölteni, nem volt vele gond.
Primust is ki akarom próbálni, de itt már többször hallottam, hogy szakad.
A cherrys primus nem rossz dohány, jól lehet tölteni vele, nekem az tartott a leghosszabb idejik, de csak 40g van belőle.
A legjobban a vaniliás domingó ízlett.
Szerintem jó az az elsőnek belinkelt cigihüvely.
A dohányt illetően viszont...hát van egy gusztusod :) Émelyítő borzadály szerintem, de hát ugye ízlésről nem vitatkozunk. :) 3 éve szoktam le, meg nem tudnám mondani hány szál cigi jött ki egy csomag dohányból, csak annyira emlékszem, hogy sokkal olcsóbb volt tömködni. :) Bocsáss meg kérlek, hogy jóformán semmi hasznosat sem írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!