A Nemzeti Dohányboltok legtöbbjében kiadják a cigarettát a kiskorúaknak vagy nem?
14 vagyok, 5-ször mentem be egyedül dohányboltba és 3-szor cigivel távoztam, persze nem 3 doboznyit szívtam eddig összesen, ugyanis van a szinte legbiztosabb hogy beküldesz valakit én általában hajléktalanokat kérek meg a déli p.u. körrnyékén. Ha te fiatalkorúan mész be és látszol idősebbnek akkor nincs mitől félni, ha kéri a személyid azt mondom nincs nálam ha meg nem kéri akk szabad utad van a cigihez.
Csak magabiztosan kell beszélni mintha te simán lennél 18. Egyébként akármennyire szigorú a törvény meg akármennyire betartják simán hozzájuthat fiatalkorú 14/f
Azt kéne mint a román kocsmákba szálanként árulni, vesz egy szálat a gyerek eldönti hogy bejön e vagy sem mert nem tudod megállítani biztos minden gyerek kipróbálja előbb utóbb de ez is csak egy szeszély csak azért csinálja mert nem szabad ha meg nem is menőzésből csinálja a cigizést akkor se bír rászokni mert persze valamennyire kívánja a szervezet de olyan gyorsan változik a gyerek hogy a cigire nem tud rászokni tapasztalatból mondom 2 hétig kb intenzíven dohányoztam azt 1-2 hónapig simán bírtam nélküle főként mert nem volt rá pénz aztán eggyik haver hív hogy szívjatok el egy cigit közbe beszélgessünk majd megint az előző periódus
Lényeg hogy nincs értelme a fiatalokat szidni a cigizésért úgyis kinövik max felnőttkorba megint kipróbálják rászoknak satöbbi. Nincs értelme a dohányboltoknak, csak újabb bevétel az államnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!