Pattintós gyümölcsös ízű létezik?
Figyelt kérdés
Pattintós cigiből létezik gyümölcsös, ha igen, akkor pontosan milyen és árban mennyit kóstál2015. aug. 12. 16:44
11/17 anonim válasza:
Igen sosem pattintottam még, de gáz vagyok. Mellesleg haverom anyja epreset szív (megfelel gyökér), de nem pattintós. Sok pö.s.
12/17 A kérdező kommentje:
De azért le kellett egyből ugatni, világi paraszt..
2015. aug. 13. 06:14
13/17 anonim válasza:
Antidohányos k*csög...
Kérdező: Fentebb leírták, marlborobol is volt valami ilyesmi, de az egyenesen szar volt. Valamint a cseresznyés Djarum. Egy baja van, hogy baszott drága. 2000+
14/17 A kérdező kommentje:
Hát, ma vettem Benson-t, de nem nagyon éreztem rajta az erdei gyümölcsöt, de gyengén lehetett érezni! Valami "erősebb" ízű nincsen??
2015. aug. 13. 20:56
15/17 anonim válasza:
Ezek általában ilyenek. Szerintem a malbi-ban a legerősebbek az izek. Pl.: a metol.
16/17 anonim válasza:
Epres Kiss-t is árulnak Mo.-n, nem? Meg talán még szőlős van belőle, de már nem emlékszem, én Csehországban vettem.
Viszont ezen sem érződik jobban, mint az erdei gyümis Benson-on. :/
Meg van még citromos Multi, de én azt nem szeretem.
17/17 anonim válasza:
a lila winstonnak erősebben gyümis íze van, mint a bensonnak... (a winston egyetlen hibája, hogy a "nyócker" dohányboltjaiban általában mindig ki van fogyva, amikor venni akarok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!