Árulnak még máshol, vagy már nem?
Amit írt a kollega, teljesen jó, bemész és természetesen viselkedsz. A szemüveg is jó ötlet, de a napszemüveg lenne igazán tökéletes.
Ha nem sikerül, akkor a legnagyobb bajod az lesz hogy cigi nélkül maradsz és meg kell kérned valakit hogy vásároljon be helyetted... :)
ha kiszolgálnak, milliós büntetést kap a bolt, vagy be is zárathatják. Az a kérdés, hogy miért akarsz rászokni egy olyan dologra, ami naponta mondjuk 500 forintodat fogja elvinni (aki rászokik, általában napi 1 dobozt szív minimum...). Ez havonta 15.000 Ft, egy évben 180.000 Ft. Abból már azért egy jó kis nyaralás is kijöhet és az azért szerintem jobb. Nem attól lesz valaki nagy, hogy cigarettázik, hanem attól, ahogy viselkedik. A felnőttek nem néznek le valakit attól, hogy nem cigizik, mondom ezt úgy, hogy 40F vagyok és soha nem vágytam a cigire, igaz egyszer kipróbáltam én is, de racionálisan gondolkozva rájöttem, hogy pénzkidobás és annyit nem ér meg. Kérdezz meg inkább erős dohányosokat, hogy akartak-e már az életben leszokni... Mert náluk az megy, hogy most leteszem, leszokom róla... aztán nincs már hozzá akaraterejük. Küldök egy videót is. Nézd meg, aztán gondolkodj el rajta, mik is életed tervei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!