Ha nem dohányzom, de a djarum blacket ki szeretném próbálni, az mennyire lenne ütős számomra?
Necigizz!:D
am előtte alapozz sztem.:D
vmi gyengébbel (kék pallmall kék bond ienek):D
Utána kiapprobálhatod.
Az a lényeg h juss el odáig h amikor cigizel ne fulladj meg:D
Ice;) 15/f:D
A black meglepően erős cigi, bár nem érezni rajta annyira. Ha "alapozol" rá sima cigivel csak nagyobb az esélye hogy bebukod és megszereted a dohányzást:)
Próbáld ki nyugodtan ha ez minden vágyad, nem fogsz belehalni, csak kis slukkal kezd különben kiköpöd a tüdőd:D
Én is kipróbáltam anno, mikor még egyáltalán nem dohányoztam. Nekem sose volt hányingerem a cigitől, inkább csak beszédültem tőle.
A Black Djarum annyira nem is erős (legalábbis nem annyira érezni rajta), viszont elég kellemes, mert a filtere -azt hiszem- egy kis vaníliával van megízesítve. Plusz nagyon finom illata van még a füstjének is, ellenben sok más cigivel.
Esetleg egy szálat elpippanthatsz, de ott állj is meg. Sajnos én is az ilyen kis "kostolgatésoktól" lettem függő. :(
Én a szivarkáktól szoktam elszédülni...
Ilyen szegfűszeges cigit szívtam már, Indonéziából hozta nekem a nővérem, és a leggyengébb volt 2,5 ös nikotin tartalmú, a kátrányt ne is említsük. Lényeg, hogy én nagyon szerettem, mert nagyon finom íze volt.
Ezt a Djarum Blacket nem ismerem, de ki kell próbálnom!
Az az igazság, hogy én tigris szofit szívtam már az anyaméhben is (de tényleg!), úgyhogy a szivarkán kívűl nincs az a dohány termék, amit ne tudnék elszívni rosszullét nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!