Elektromos cigi káros?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 15:32
1/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Miert lenne csak a nikotin karos? Kulonben az e-cigiben is van nikotin. Ami nincs benne a katrany, viszont van formaldehid.
4/9 anonim válasza:
Az e-cigiben csak a nikotin káros, a rendes cigiben meg kb 4800 vehyianyagból 100 rákkeltő, a többi meg roncsolja a szervezeted.
A cigiben a papír a rákkeltő, annak az égésevel keletkezik kátrány és még sokféle anyag ami a daganatok kialakulásáért felelős.
Az e-cigiben glicerin van, növényi tehát olaj+aroma.
Utolsó előtti voltam.
5/9 anonim válasza:
Káros, de nem annyira, mint a sima cigi.
7/9 anonim válasza:
Fa szt károsabb.
Nézzétek akkor meg egy szakértő videóját: Darth Vaper-Elektromos cigaretta a dinamit. Tények és tévhitek.
8/9 anonim válasza:
Megneztem a videot de nincs szo benne a formaldehidrol. Pedig az benne a mereg.
9/9 anonim válasza:
En is utanaolvastam, amit ugy tunik te csak reszben tettel meg, a normal ecigik kozel sem parologtatnak olyan hofokon, hogy az aldehid koncentracio eelrje a normal cigiben levot. Persze lehet, hogy ahol te olvastad, ott kinai piacossal teszteltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!