Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Elektromos cigi káros?

Elektromos cigi káros?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Igen. Kb 5x olyan rakkelto hatasu mint a rendes cigi, a formaldehid tartalma miatt.

[link]

2015. aug. 2. 16:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak a nikotin káros.
2015. aug. 2. 17:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Miert lenne csak a nikotin karos? Kulonben az e-cigiben is van nikotin. Ami nincs benne a katrany, viszont van formaldehid.
2015. aug. 3. 06:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Az e-cigiben csak a nikotin káros, a rendes cigiben meg kb 4800 vehyianyagból 100 rákkeltő, a többi meg roncsolja a szervezeted.

A cigiben a papír a rákkeltő, annak az égésevel keletkezik kátrány és még sokféle anyag ami a daganatok kialakulásáért felelős.

Az e-cigiben glicerin van, növényi tehát olaj+aroma.

Utolsó előtti voltam.

2015. aug. 3. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Káros, de nem annyira, mint a sima cigi.
2015. aug. 3. 18:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Károsabb mint a sima
2015. aug. 5. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Fa szt károsabb.

Nézzétek akkor meg egy szakértő videóját: Darth Vaper-Elektromos cigaretta a dinamit. Tények és tévhitek.

2015. aug. 5. 19:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Megneztem a videot de nincs szo benne a formaldehidrol. Pedig az benne a mereg.
2015. aug. 7. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:
En is utanaolvastam, amit ugy tunik te csak reszben tettel meg, a normal ecigik kozel sem parologtatnak olyan hofokon, hogy az aldehid koncentracio eelrje a normal cigiben levot. Persze lehet, hogy ahol te olvastad, ott kinai piacossal teszteltek.
2015. okt. 4. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!