Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a legprofibb e-cigi?

Melyik a legprofibb e-cigi?

Figyelt kérdés

legfontosabb:

- Kinézet (láttam már párat az utcán és olyan jól nézet ki ilyen szép festése volt , meg gravírozót ilyesmit keresek)

- Füst ( szép nagy sűrű füstje legyen)

- Aksi ( sokáig lehessen használni )

- Íz ( ez gondolom nem az e cigitől függ de arra lennek kíváncsi hogy az ízek közül melyik a legjobb márka)

Tehát egy nagyon profit szeretnék és ha tudnátok linkelni egy oldalt , vagy a konkrét modellt annak nagyon őrülnék mert én nem nagyon értek ehhez. :)

Előre is köszönöm a segítséget!

2015. júl. 31. 21:02
 1/5 A kérdező kommentje:

Lemaradt: Hosszú élettartam is fontos. Az egyik barátomnak is volt de 1 évet se bírt ki.... Egyébként azt én is ki próbáltam és nagyon megtetszet csak láttam hogy mindig volt vele valami baja aztán úgy voltam vele , hogy ink nem kell...de azóta gondolom már ezeket is tovább fejlesztették és gondoltam beruházok egybe. :)

Árban ha lehet 50 ezer alatt szeretnék maradni.

2015. júl. 31. 21:25
 2/5 anonim válasza:

Ezekről az oldalakról szoktam rendelni:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezeket még nem néztem meg, a héten kaptam a címeket:

[link]

[link]

[link]

2015. júl. 31. 21:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De tudnál konkrét terméket linkelni? Ha nem baj mert így nem igazán tudom melyiket kéne. :)
2015. júl. 31. 21:31
 4/5 anonim válasza:
Én sem vagyok profi benne, vakon vágtam bele az egészbe. Nem tudom melyik városban laksz, de a legjobb az lenne, ha ellátogatnál egy evapor boltba( [link] Ott tudnak neked teljes körű felvilágosítást adni és az igényeidnek megfelelő gépet ajánlanak.
2015. júl. 31. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Itt segítenek neked:

[link]

2015. aug. 1. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!