Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Antidohányosok miért vannak...

Antidohányosok miért vannak ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés
Miért kattintotok egyáltalán erre? Miért jó nektek itt az észt osztani? Mindenbe beleszólni, és pattogni? Jobb ettôl nektek?

#igazi #szarjankók
2015. júl. 22. 18:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
58%

"kedves" 9.

Köszönjük a dohányzók nevében a hozzáállásodat.

Mi, dohányosok ismerjük a törvényt. Tudod, a kórházakban hol lehet dohányozni? A pszihiátrián. ....és az onkológián.

Nem kellene ítélkezni.

Senki nem tökéletes. Nem biztos, hogy Te tovább élsz. Nem az számít, hány évet éltél,hanem az, hogy amit éltél, hogyan éltél. Van boldogságod? Másoknak van boldogsága Benned? Kritikus embereket pedig mindenki kerüli. Joggal.

2015. júl. 23. 12:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én hozzáállásomat: Nem tök mindegy mit gondolok és írok rólatok? Az utcán, korábban étteremben, munkahelyen, vonaton nem én idegesítettelek benneteket, mert nekem nem volt mivel, hanem ti engemet. Ennek most nagyrészt vége és ennek ennek akkor is örülök ha b.ssza a csőrötöket.
2015. júl. 23. 22:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Jó szar életed lehet ha ez a legnagyobb örömöd/nagy öröm ez az életedben; egyébként szar se kiváncsi a véleményedre, ill. a kérdésemre még nem adtál választ.
2015. júl. 23. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!