Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Az Eleaf GS Air-M jobban...

FamiR kérdése:

Az Eleaf GS Air-M jobban fogyasztja az e-liquidet egy normál patronhoz, esetleg kazánhoz képest?

Figyelt kérdés
Eleaf Istick 30w-al szeretném majd használni(szerintem az akksi ennél a kérdésnél nem fontos,de a biztonság kedvéért leírtam).Nézegettem a leírását és azt írják hogy dual colios.Ha jól tudom ez azt jelenti,hogy 2x annyi liquidet fogyaszt mintegy normál coilos nem?

2015. júl. 22. 17:12
 1/1 balojazz válasza:
Azért ez nem matek, tehát lehet, hogy csak 1,4-szer annyit fog fogyasztani, vagy ha nagyon ízlik valami, 2,5-ször annyit, nem tudható, túl sok a változó (milyen vatta, milyen tekerés, milyen liquid, milyen slukkok, milyen ellenállás, milyen szokások stb.). Viszont csak az első gyári tekerést használod dual coil módban: ha pár nap múlva felújítod, akkor single coilnak fogod újratekerni, és onnantól van egy single coilos tankod. A fogyasztásról meg annyit, hogy én pl. ugyanannál a tanknál 2 hetes periódusokkal számolva is nagy szórást mutatok: van, hogy az átlagfogyasztásom 5 ml/nap, és volt olyan 2 hetem, hogy 6,6 ml/nap.
2015. júl. 30. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!