Ettől ugye nem szoktam rá? Többi lent.
Öcskös, ugyan így jártam 8.-ban az osztálybúcsúmon. XD
Életemben akkor ittam alkoholt először, jól leitatattak és mivel még előtte soha egy kortyot nem ittam, nagyon hamar megütött, főleg a tűzőnapon.
Minden bajom volt, forgott a világ, mindenki cigizett, egyszer egyik osztálytársam félrehívott, a kezembe nyomott egy fél szálat, gőzöm nem volt arról, hogy mit csinálok elvettem beleszívtam egyet de nem tüdőztem le, aztán "De jusson le a tüdődbe" na Mégegyszer, "Így se jó, vegyél rá egy levegőt". Ezt eljátszotta, azt hitte a kismocsok, hogy rosszul leszek. De nem is köhögtem, nem is volt hányingerem, nem fájt a fejem. Szédültem vagy 20 percig, kérdezgetett mindenki 2 percenként"Jól vagy?"
Bazi jó volt. XD Én meg full részegen bólogatok, hogy "igen, jól"
Nem nagy büszkeség, de ezt nem hagyhattam ki!
Lényeg: Utána pár napig bennem volt, hogy "cigi,cigi" de aztán eltűnt, azóta se szívtam egy slukkot se, nem szoktam rá. :D Szóval ha nem folytatod akkor te sem fogsz rászokni!
UI.: Bocs a helyesírási hibákért, telorol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!