Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Csak én vagyok erre képes?...

Csak én vagyok erre képes? Vagy más is van így?

Figyelt kérdés

Szóval én csak egy dobozt szívok el havonta, sőt általában még az se fogy el hó végére. Csak sz@r helyzetekbe szoktam, például most rosszul volt a kutyám, vele voltam egész nap, és elszívtam egyet. De ebbe a hónapba ez volt az 5. szál csak.

Más is bírja hogy csak ennyit szív?

2015. júl. 14. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki így kezdi kb, aztán jön a napi egy doboz.

Önuralom kérdése, meg hogy tényleg a nikotin kell-e a cigiből, vagy más jellegű a függőséged.

2015. júl. 14. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindenki képes erre, ha nemrégen kezdte a dohányzást, van aki évekig is csak pár szálat szív el, azután szép lassan 1 doboz lesz naponta.
2015. júl. 14. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
13-14 évesen én is így voltam,hogy én ugyan rá nem szokok... Most vagyok 17,és napi majdnem 1 doboz elmegy.
2015. júl. 14. 14:50
 4/10 A kérdező kommentje:
10 éve csinálom így :O
2015. júl. 14. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is így csinálom kb 3 éve. Előtte volt napi 2 doboz is (bár csak pár hétig szerelmi bonyodalmak miatt ), De a napi 1 doboz megvolt 17-22éves koromig..Azóta már így vagyok vele mint te.
2015. júl. 14. 20:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Ezért írtam, hogy önuralomtól függ, meg a függőséged minőségétől.
2015. júl. 14. 20:59
 7/10 A kérdező kommentje:

Én igazából 1 okból csinálom így.

Néha jó elszívni egyet, de nem akarok koromfekete tüdőt.

Amúgy 29 éves vagyok.

2015. júl. 14. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is 29 vagyok :) Én azért vagyok kocadohányos, mert nekem nem a nikotin kell, hanem bizonyos szituációkban gyújtok rá, azok meg nincsenek állandóan. Kerti főzések, baráti összejövetelek... Így vagyok havi kb fél doboznál. Én öt éve csinálom így.
2015. júl. 15. 06:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Akinek van önfegyelme, az megtudja ezt csinálni.
2015. júl. 15. 08:53
 10/10 anonim ***** válasza:

Önfegyelem kérdése az egész.

Én úgy kezdtem hogy először csak ha megkínáltak, utána havi egy doboz, napi 1 szál, napi 2 szál...

Amikor már naponta 5 szál cigi elment, akkor azt anyagilag is kezdtem megérezni, ezért csökkentettem heti 1 dobozra az adagom. Ezt nagyjából tudtam tartani egy évig. Volt hogy kevesebb, volt hogy több fogyott.

Ezután jöttek a vizsgák... Na akkor minden vizsganapon elment egy dobozzal. Miután levizsgáztam, elmentem kocsmázni, ott még elszívtam 1 szálat és ennyi.

Elérkeztünk a jelenhez: már 3 hete nem gyújtottam rá.

Nem leszokni akartam, csak kimaradt egy hét dohányzás nélkül, ezután gondoltam megnézem meddig bírom és még bírom. Majd ha úgy adódik rágyújtok megint, de a minden nap való dohányzásra nem fogok visszaállni.

2015. júl. 15. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!