Van olyan aki tapasztalt barmifele betegseget vagy csak valami kellemetlen dolgot a dohanyzas miatt?
Én énekelek - ez az egyetlen dolog, ami miatt sokszor teljesen le akartam tenni a cigit, és ami miatt nem vagyok valódi dohányos - szóval leginkább olyan dolgokat figyeltem meg, amik erre vannak hatással:
-kicsit mélyebb lett a hangom (tényleg csak kicsit, de azért ez is számít és elszomorít)
-nehezebb kiénekelni a magas hangokat
-néha muszáj párat köhögnöm, hogy kitisztuljon a torkom
-kisebb tüdőkapacitás
Éjszaka fulladozás, büdösség mind száj mind ruha, krákogás, hányinger, gyengeség, mandulakő, sok torokfájás.
Kb. ennyi, 5évig szívtam napi egy dobozzal, kellett 2év mire kitisztult de azóta is tisztul csak néha elgyengülök és havi 5szálat elszívok..
Van: a kutatok, akik mostmar tobbszaz fuggetlen kiserletbol tapasztaltak, hogy biztos, hogy okoz betegseget, kerdes, milent es mikor veszed eszre.
biztos nem veletlen, hogy a tudorakosok 97%-a dohanyos. Az en csaladomban is tobb olyan diagnozis volt vagy leteszi a cigit a kedves beteg, vagy zaraos hataridovel meghal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!