Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan aki tapasztalt...

Van olyan aki tapasztalt barmifele betegseget vagy csak valami kellemetlen dolgot a dohanyzas miatt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 23:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ja, én nem dohányzok surun, sot egyáltalán, de valamelyik nap elszívtam 5 szálat. És szédultem, fájt a fejem, nyomott voltam, fura volt nagyon...de ez nem a nikotin miatt, hanem a sok karcinogén anyag miatt, amit beletesznek.
2015. júl. 12. 23:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Én énekelek - ez az egyetlen dolog, ami miatt sokszor teljesen le akartam tenni a cigit, és ami miatt nem vagyok valódi dohányos - szóval leginkább olyan dolgokat figyeltem meg, amik erre vannak hatással:

-kicsit mélyebb lett a hangom (tényleg csak kicsit, de azért ez is számít és elszomorít)

-nehezebb kiénekelni a magas hangokat

-néha muszáj párat köhögnöm, hogy kitisztuljon a torkom

-kisebb tüdőkapacitás

2015. júl. 13. 02:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Éjszaka fulladozás, büdösség mind száj mind ruha, krákogás, hányinger, gyengeség, mandulakő, sok torokfájás.

Kb. ennyi, 5évig szívtam napi egy dobozzal, kellett 2év mire kitisztult de azóta is tisztul csak néha elgyengülök és havi 5szálat elszívok..

2015. júl. 14. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Ja tapasztaltam, apám rákbetegségét a napi 1 doboz Shyfonia(nem tudom jól írom-e, elnézést ha rossz) miatt 47 évesen meghalt, mert hát kellett neki cigiznie 14 éves korától!! 12 évesen árva lettem! De az utolsó hónapokban, amikor már mindegy volt, mert az orvosok megmondták neki, hogy meg fog halni, akkor lerakta a cigit! Ekkor annyit vágtam hozzá, hogy már nem mindegy! Könyörögtem neki gyerekként, hogy ne cigizzen, de hát csak egy gyerek voltam, nem kell rá figyelni! Tüdőrák az jött,és vitt is! Ez van,aki hülye az haljon meg! Azóta már a közvetlen ismerőseim közül is meghalt 7 ember(szerencsére egyik sem rokon), de munkatársak, barátok, stb. Mindegyiktől kérdeztem, hogy nem lesz baj belőle???? ÁÁÁÁ csalánba nem üt a ménykü! Az tényleg nem ütött,de a rák az jött. Persze van sok olyan ismerősöm is aki mai napig szívja, és még húzzák, csak érszűkületesek, és tolják a viagrát, mert nem akar úgy működni a szerszám, és csodálkozik ha a felesége valakivel csalja(igen L. dugom az asszonyt).De hát ha nincs pénz viagrára, és a feleséged nem éri be a havi 1 alkalommal amit 2 perc alatt le is tudsz,akkor ez a következménye! :D De szívjátok csak a cigit!!
2015. júl. 18. 06:35
 5/8 anonim válasza:

Van: a kutatok, akik mostmar tobbszaz fuggetlen kiserletbol tapasztaltak, hogy biztos, hogy okoz betegseget, kerdes, milent es mikor veszed eszre.

biztos nem veletlen, hogy a tudorakosok 97%-a dohanyos. Az en csaladomban is tobb olyan diagnozis volt vagy leteszi a cigit a kedves beteg, vagy zaraos hataridovel meghal.

2015. júl. 18. 11:18
 6/8 Glauziusz Tamás válasza:
A tüdőrák egyetlen riválisa a dohányzók bátor soraiban a szájüregi rák. Mindkettő gyógyíthatatlan. Hajrá.
2015. júl. 18. 12:06
 7/8 anonim válasza:
A szaga elég kellemetlen.
2015. júl. 18. 20:26
 8/8 anonim válasza:
Barátomnak alig van foga.Ami van az pedig sárga.Valamint kevesebb mint 100 méter futás után alig kapott levegőt.De sok "jó" dolgot tudok mondani.
2015. júl. 20. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!