Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen filtert és papírt...

Milyen filtert és papírt szoktatok venni?

Figyelt kérdés
Eddig mindig dobozos cigit szívtam, ami előre el van "készítve", de rájöttem, hogy egyáltalán nem éri meg, úgyhogy át akarok térni a tekerős megoldásra. Szeretném kikérni a véleményeket: milyen márkájú filtert használtok, és milyen márkájú papírt? Ha árat is tudtok írni, azt külön megköszönöm! :)
2015. júl. 12. 21:55
 1/2 MetalRat3 válasza:
több év kísérletezés után gyorsabb ha töltöm, nem sodrom. kevesebb a macera vele. jelenleg club barna füstszürös hüvely 200 db-os (250-300 pénz) + piros kiscsomagos ld dohány (980 pénz)
2015. júl. 14. 07:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Én energy filtert és primus papírt szoktam használni (dohányból meg vanília-cherry tilburi a kedvencem).

A filter azt hiszem 200ft körül van és 100 darab van benne, egy papír meg 60ft körül és 50 van benne (szóval 100 db nagyjából 120ft). A dohány pedig nagyjából egy ezres, nem számoltam még meg pontosan de szerintem 60 szálnak ki kell futnia belőle legalább.

Szóval igazából kevesebb mint feléből ki futja még a legolcsóbb dobozoshoz képest is. Nálam pedig plusz pont, hogy így ízesített dohányt is belerakhatok, amióta tekerem, csak vaníliásat szívok :D

2015. júl. 18. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!