Horvatorszagban Makarskan kiadjak valahol 18 even alul a cigit? Surgos!
Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 16:56
2/8 A kérdező kommentje:
Vmi ertelmes valasz?
2015. júl. 4. 17:31
3/8 anonim válasza:
Ott nincs dohánybolt tehát kiagyják föleg ha turista vagy.
4/8 A kérdező kommentje:
Koszi mar csak azt nemtudom h kerjem inkabb horvatul vagy angolul?
2015. júl. 7. 11:56
5/8 A kérdező kommentje:
Meg valahol kivan irva h 18 Even aluliaknak nem adjak ki, es valahol meg nem inkabb hova erdemes menni? Van egy souvenir bolt is aholt nyitottan ottvan a cigis polc, meg van ilyen bode de ott meg ujsagokat arulnak meg ilyenek...
2015. júl. 7. 11:59
6/8 Pátri Zoltán válasza:
Egyszerűbb, ha leszoksz! Anyagilag is jobban jössz ki. Az árán vehetsz egy jó bicajt, aztán mehet a kerózás!
7/8 anonim válasza:
Fiatalember, nekem 40 éve nem volt égő cigaretta a számban. A bátyámat eltemettük a dohányzás miatt. A egyik testvéremnek miután kétszer kiújult a tüdőbetegsége azt mondta az orvos, hogy már nem lehet megműteni, mert nem marad elég légzőfelület az életben maradáshoz. Mindjárt tudta, hogy abba kell hagynia a dohányzást. Valóban ide akarsz eljutni? Csak abban ne reménykedj, hogy Téged mindez nem érhet el. A legnagyobb büntetésed a dohányzásért az lesz, hogy végig kell majd nézned, amikor a gyerekeid sírnak a kórházi ágyad mellett, mert már tudják, hogy nincs mentség. Még az is a gondom, hogy a cigaretta ára nem fedezi az általa okozott betegségek eü. költségeit. Következésképp minden nem dohányzó fizeti ezt meg, ahelyett, hogy jóléti kiadásokra fordítanák ezt az irdatlan mennyiségű pénzt.
8/8 II.Gyuresz válasza:
Remélem nem,szolgálnak ki, de ez sosem akadály, aki szívni akarja. Én dohányoztam nem kicsit. Egyik nap rosszul lettem (12 éve). Akkor letettem a cigit. Azóta nem gyújtottam rá. Nem használtam semmit a világon, csak az akaratomat. Könnyen ment, sokkal könnyebben, mint azt valaha is gondoltam. Szokj le, a pénzt meg költsd valami másra. Jobban jársz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!