Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire veszélyes a higitó...

Mennyire veszélyes a higitó és a nitrohigító belélegzése?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időben az egyik barátom füvezett de már le akar szokni róla és vesz, minden féle vegyszereket! (Higitó) stb stb Mennyire káros ez a tüdőre, és a szervezetre? Ma írta nekem a facebookon, hogy vett valami féle nitrohigító extra-t és képet is küldött róla és azt hiszem van benne higitó 40-50% Aceton és benzin nem tudom hány százalék!

Én mondtam neki, hogy inkább füvezzen mint hogy ezeket a szarokat szívja igazam van? Szerintem a fű is 1000x egészébesebb mint ezek a dolgok!

2015. júl. 1. 19:35
 1/6 A kérdező kommentje:
Mellesleg ezek a szerek milyen hatást okoznak?
2015. júl. 1. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon karos ufy ahogy a fű is. Barmilyen szervkarosodas es idegrendszeri karosodast okoz
2015. júl. 1. 19:59
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

A higitó ködös hallucinációkat okoz, másrészt kábító hatású, a tüdőt súlyosan roncsolja, erős addikciót okoz. Igazad van, ezekhez képpest a marihuána sokkal kevésbé káros.

Saját szemeddel is megnézheted:

https://www.youtube.com/watch?v=1MWstCMN3HY

https://www.youtube.com/watch?v=n3UlwVm3Hww

2015. júl. 1. 21:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A haverod olyan lesz mint Szipus Alfonz.

SZIPUUU ÁÁÁ

Jobban jár, ha füvezik.

2015. júl. 1. 22:48
 5/6 anonim válasza:
58%
Gondolom a barátod te magad vagy....inkább szívjál füvet.Az lassabban nyír ki.Vagy jatsz a pocsoddel.
2015. júl. 2. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Az oldószerek nagyon erősen, és véglegesen oldják a fehérjéket, az agyban is. Amint elkezdi lebontani a vegetatív központot, önkéntelenül, józan állapotban is maga alá csinál a játékos, nem tudja koordinálni a mozgását, adott esetben végleg kerekesszékben köthet ki. DE! Előtte szépen leépül a mája, a veséje, amin már csak fog nélkül tud mosolyogni, ha még van kedve, mert addigra szépen kihullanak.

A higítós-játékosok szokták befutni a legrövidebb drogkarriert, 2-3 év alatt simán el lehet érni a vegetatív-levelt. Szerencsés, akinek van otthon valaki, aki tisztába teszi, és hurcolja vese dialízisre. Úgyhogy: hajrá! :(

Ui: én nem értem azt a fiatalt, aki nem fogja fel, hogy akármennyire is elbánt vele az élet, a fiatalsága adta lehetőség megfizethetetlen előnyt jelent a talpra állásban. És inkább a szemétbe menekül.

2015. júl. 9. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!