Múltkor szívtunk barátaimmal, utána pedig ittam 2-3 korty vodkát és mintha annyitól berúgtam volna a vízipipa után. :D Ez lehet attól? Ha elég sokat szív az ember, milyen érzés?
2010. márc. 2. 22:02
1/10 anonim válasza:
Az alkohol minden mérgező anyag felszívódását és hatását növeli.
2010. márc. 2. 22:05
2/10 anonim válasza:
Nemvágom, de sztem van benne valami "anyag". De majd a szakértők biztos írnak róla. Ha van benne, akkor már érthető is. Ha ópiát jellegű anyag van benne, akkor nem innék rá, mert légzésbénulást okozhatnak együtt. Az pedig egyenlő halál. Szóval nem ajánlom. Én egyébként se komálo az ilyen kétes dolgokat.
2010. márc. 2. 22:05
3/10 anonim válasza:
A legnagyobb hátránya, amit tapasztaltam, hogy ha sokat szívsz, másnap eléggé tud fájni a fejed, meg azt az undorító szagot/ízt érzed mindenhol, amit még akkor kellemesnek éreztél.
2010. márc. 2. 22:09
4/10 anonim válasza:
bazzeg ÉRCSÉTEK MÁR MEG HOGY NINCS FENN SEMMI ÁRTALAMAS DOLOG A VÍZ MINDEN MEGSZŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰR
2010. márc. 2. 22:12
5/10 anonim válasza:
Azért tegyük már tisztába a dolgokat!
A vízipipázás nem egyenlő a drogozással! Ha valaki pipázni szeretne, ahhoz szükséges: víz, szén, dohány, no meg nem árt egy pipa. :)A dohány alapesetben ízesített dohány és nedves, nem olyan, mint amit a cigaretta tartalmaz. Persze lehet cannabist tenni a pipába, mint ahogy vodkát is, de az más kérdés..
Az igaz, hogy a víz szűri a káros anyagokat, de koránt sem annyira, hogy egyáltalán ne jusson a szervezetbe. Nikotint ugyan úgy tartalmat, a füstje pedig sokkal nagyobb, mint a cigié.
2010. márc. 2. 22:19
6/10 anonim válasza:
Vízipipázás után az ember köhöghet, ha nincs hozzá szokva, de erősen be is szédülhet tőle, a feje is fájhat.
Egyébként cigarettázás hatására állítólag az alkohol hamarabb megüti az embert, mert a szívás hatására az erek kitágulnak, így az gyorsabban áramlik. Ez szerintem átültethető a vízipipára is.
A biológia hatás elemzéséért nem vállalok felelősséget! :)
2010. márc. 2. 22:22
7/10 anonim válasza:
22:22 -esnek: A cigi érszűkítő hatású, tehát kétlem, hogy gyorsabban felszívódna cigizés közben az alkohol.:)
2010. márc. 2. 23:06
8/10 anonim válasza:
Sok nikotint tartalmaz a füstje - valószínűleg ettől szédültél meg, és ettől érezted a szesz hatását erősebben. Ez a nikotin ráadásul nagyobb mennyiségben szívódik fel a vízipipa hideg-, mint a cigaretta meleg füstjéből. Én a magam részéről nem szoktam a vizipipa füstjét letüdőzni, számomra bőven elég, ha átengedem a garatomon át az orromba,és onnan fújom ki. Így is kellemes, hidd el, és sokkal kevésbé ártalmas.
2010. márc. 3. 10:25
9/10 anonim válasza:
22:22- 23:06-nak igaza van szűkíti az ereket, viszont a szűk kersztmetszeten "gyorsabban" nagyobb nyomással áramlik a folyadék, ha belekerül/felszívódik az alkohol akkor az gyorsabban jut el a létfontosságú szervekig-agy,máj,vese- ezért lehet hogy gyorsabban beüt a pia. A dohányzás minden formája egészségtelen, ha letüdőzöd, ha nem. Ha nem dohányzol ne is kezd el. Egy dohányos tanácsa...
2010. márc. 3. 17:16
10/10 anonim válasza:
a vizipipában van szén-monoxid is ami felszabadul, és amiatt szédül be az ember, nem anikotin miatt , nagyon minimális a nikotin tartalma ,éppezért nemhallott az ember még olyat hogy vizipipa függőség
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!