Hogy mondjam meg apának, hogy szokjon le a cigiröl?
Most 43 éves. Elvileg 15 évesen kezdte. Most napi 1-1.5 doboznál tart. Nagyon zavar, mindig a hazban cigizik, a kocsiban is. De még ha csak büdös volna.. A családunkban sajnos apai ágon elég sokan rákban haltsk meg. Apának a dédpapája, nagypapàja és apukája (nekem papám) ök mind rákosak voltak. Es mindenki cigizett. En ezek közül csak papat ismertem. Meg rakosan is cigizett. Nem igaz, hogy apat nem teritette papa halala sem eszhez. Csak szivja egesz nap. Ha nem fejezi be, ö is ugy fog jarni, mint a többiek. De anya sem mer neki szolni, mert utálja, ha szolunk neki. En nem ertem, meg ha normalis cigit szivna es max napi 2-3 szalat. Akkor egy szot sem szolnek. De allandoan vagy ukran cigit sziv vagy tölti maganak. Elegem van mar, hogy vegig kell neznem, hogy tönkreteszi magat a cigivel, aztan meg majd vegig kell neznem, hogy felemszti a rak. Tudom milyen, mert vegigneztem, ahogY papat elvitte. Nem akarom, hogy apa is igy jarjon, de egyszerien nem hallgat senkire, csak szivja azt az atkozott cigijèt. Mindig figyelem este, nehogy szivinfarktust kapjon.. Lehet en vagyok paras, de annyi rakos embert ismerek. Csaladon belul is apai agon sok van, de anyanak az anyai nagymamaja 40 evesen torokrakbam halt meg. Papaja szivinfarktusban. Aztan volt a csaladba agyverzeses halal is. Rengrteg ember halt meg körülöttem mostanaban rakban es mind cigiztek. 1 eve az utcankban egy 50 eves szivinfarktusban, szinten cigizett. Nem birom, lehet ez a sok halaleset tett paranoidda, de akkor is.. Nem tudja felfogni, hogy dedapja, nagyapja, apja rakban halt meg es ha nem hagyja abba a cigit, akkor magy eselye van, hogy o is abbam fog. Anya hiaba momdta neki a multkor, hogy ne cigizzen, meg durvan be is szolt neki, hogy majd a temeti fog engen felnevelni.. Megsem hajlando azt az atkozott istenverte cigijet eldobni..
Segitsetek, hogy mondjam meg neki, hogy ez ennyire zavar Es hogy vegyem ra, hogy szokjon le?
Még fiatal vagy.. senki se él örökké!
Mindenki azt kezd az életével ami neki tetszik. Sajnálom, de ha élvezi miért ne? Már nem gyerek, hogy egy gyerek mondja meg mit tegyen. (Hiába jót akar..)
Normális cigi? Az ukrán cigi is ugyanaz amit a magyar trafikokban árulnak, annyi különbséggel hogy nincs rajta hatalmas adó.. így olcsóbb, és megéri csempészni.
Eláruljak valamit? Azért cigizek mert tudom, hogy egy életem van, és azt élvezni akarom! Ha jó akkor csinálom! Persze közben tudom, hogy ha rákos leszek akkor nem fogok nyafizni hanem váltok napi 3dobozra. :D
S ki mondhatja meg mit teszek? Sok orvos, politikus, ügyvéd szív el napi több doboz cigit. Ez nem határozza meg az ember stílusát.
Az összes dohányos önző és gátlástalan a szülségletének kielégítéséért. Leszokni nem fog, még ha beteg is lenne, mert az számára egy drog.
Én idáig csak egy embert ismertem, aki leszokott. A többi hosszabb-rövidebb idő múlva ismét elkezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!