Ti melyik vízipipa dohányt ajánljátok ezek közül?
Figyelt kérdés
Sziasztok:) ki melyiket próbátla ki és jött be neki legjobban? Tapasztalatok a pipázással kapcsoaltban? Minden jöhet!
sima+zöld alma keverék
sárgabarack
banán
cseresznye+menta
fekete szőlő
kék menta
energiaital
áfonya
cseresznye+kóla
cseresznye
csoki-rum
csoki menta
csoki narancs
csoki
kókusz
egzotikus keverék
szőlő menta
zöldalma
jamaikai cseresznye
citrom menta
citrom
sárgadinnye
menta
muskotályos?!._.
narancs
őszibarack
pina-colada
ananász
szilva
málna
rum+kóla
eper
vanillia
mézes
görögdinnyés
2015. jún. 23. 14:45
2/2 anonim válasza:
Nos ugyan nem láttam ezek között, de az al fakher rágógumiért ölni lehet, főleg, ha a tartályba kólát teszel :) Igazából az al fakher szinte minden ízben kiváló(narancs, dinnye, banán, alma ezek még a favoritok). Egy kis halk reggea egy pléd és ki lehet költözni a garázsba, vagy tópartra, stb.. persze ha van rá lehetőség. Egy vizipipa igazi házibuli kellék, le tudtok ülni köré, beszélgetni, füstölni, mint a gyárkémények :) ha zárt térben pipáztok érdemes felvágni egy-két trükkel, pl. karika, meg ilyenek. Én kb. egy éve pipázom és mint mindenre erre is igaz volt, hogy minden kezdet nehéz, de egy idő után belerázódik az ember és arc lehet egy buliban egy pipával. Nyilván nem a bulikra tervezték, de hatalmas hangulat. Remélem tudtam segíteni, ha akad kérdés írj nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!