Melyik a kedvenc cigitek? (egy kis felmérés)
Figyelt kérdés
Nálam a Lucky Strike a favorit, aki még nem próbálta az próbálja!!!2010. febr. 28. 18:23
11/34 anonim 

válasza:

Hát ha ép kitartók mig megyek apum hoz akkor vagy kékmulti ő azt sziv vagy sárga multi ha meg nem akk én veszem akkor arany malbi(L)(L) meg kék bond meg tök finom olyan kb mint a kék multi és 1 százzasal olcsoobb xD
14/34 anonim 

válasza:

Nekem nincs abszolút kedvenc mindíg az a kedvenc amit éppen szívok már rengeteg cigit próbáltam és akkor az volt a kedvenc:
-Ukrán cigi
-fehér viceroy
-zöld viceroy
-kék pall mall
-piros multi
-piros viceroy
-kék viceroy
De jelenleg mostanában nagyon visszaesett a cigifogyasztásom :D
15/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. Ja és választ adva hogy hol lehet kapni lucky-t hát nem a legsűrübb helyeken. Dohányboltokban,trafikokban és aluljárókban legtöbbször.
2010. febr. 28. 21:47
17/34 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy az arany marlboro :)
19/34 anonim 

válasza:

8-as es slims KENT, es Dunhill
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!