Tekert vgy toltott cigi a gazdasagosabb? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 23:51
1/5 anonim válasza:
Tekerni izgalmasabb, de egyébként mindegy mennyiségre.
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem mindegy.
Tekertel sokkal kevesebb dohány megy bele. Legalábbis én így tapasztalom.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is sokkal gazdaságosabb a tekert. Ha csak a 2 cigi fajta méretét megnézed, akkor is látszik, hogy a tekertbe kevesebb dohány kell.
4/5 anonim válasza:
Én szívtam tekert, töltött, meg bolti cigit is, az elmúlt években.
Szerintem a leggazdaságosabb, ha tekered.Pl. a Camel dohányok ezer Ft körül vannak, mellé kell még papír meg filter, ami egy 500 Ft-ből kijön, és nekem az egy hétre elég, úgy, hogy kemény dohányos vagyok.
5/5 anonim válasza:
Még 500 ft sincs feltétlen :D A papírt 50-80 forint körül megkapod,a filtert is max 250 körül (legalábbis pár hónapja nekem annyi volt,azóta lehet változott). mindenképpen ez a legolcsóbb megoldás,és szerintem a cigi íze is így a legjobb,ha tekered. Persze egy kis idő kell amíg belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!