Hol lehet/érdemes venni vízipipát?
Figyelt kérdés
Eddig csak 2 oldalon találtam : 1.ebay de ott rohadt drága maga a hajózás egy 9 ezer.
2 vízipipa webáruház ott akartam kérte e-mailt és majd egy szer küldenek ha lesz raktáron.
Valaki tudna egy jó üzletet amit interneten keresztül tudok?
2015. jún. 3. 13:35
1/5 anonim válasza:
Személyesen nem tudod átvenni?
Akkor jo fogas.hu
2/5 anonim válasza:
én "Alibabáéknál" vettem. Bp - Baross azt hiszem. Anno rengeteg volt a shopjukban is.
3/5 A kérdező kommentje:
De van esetleg olyan ami internetes, kiszállítják, és eredeti.
2015. jún. 3. 16:16
4/5 savanyújóska válasza:
Ali is elég originell, plusz tényleg érdemes hozzá járni, mert megjegyeznek. De ha mindenképp ragaszkodsz a netes rendeléshez pl. itt: [link] (Én azt hiszem, nem itt vettem, egyébként, de google a barátod.) Aladin pipák elég vállalhatóak, 9-12-ből kijön egy egész kellemes darab, ami még szállíttható, de már szép füstje van, és tartós is. (Legalábbis nekem nem igazán rohad még sehol, pedig koptatjuk 1,5 éve.)
5/5 anonim válasza:
vizipipawebaruhaz.hu és olyat nézz, aminél jobboldalt ottvan, hogy van belőle készleten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!