Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Drogteszt?! Megúszható?!

Drogteszt?! Megúszható?!

Figyelt kérdés
C vitaminnal és rengeteg folyadékkal elkerülhető ennek a kimutatása rövid időn belül?
2010. febr. 27. 11:13
1 2
 11/20 anonim válasza:
16%

drogosok is járnak erre az oldalra? xD hova jutott ez a világ :S

hát,gratuálok, remélem rájönnek h drogoztál :)

2010. febr. 27. 13:42
 12/20 anonim ***** válasza:
56%
minek kattint rá erre a kérdésre az aki csak beleköt a kérdezőbe ?
2010. febr. 27. 17:29
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
Igaza van az utolsónak. Ne köüssünk bele szegénybe, inkább kérjük el a bankszámlaszámát és küldjön neki mindenki pénzt, hogy minél több drogot tudjon venni. És ilyen hülyeséget, megállnia fűnél. Szerintem heroinnál ne add alább, az az igazi, ha azt használod, de lehetőleg mindennap. Jól csinálod, igazad van, csak így tovább....
2010. febr. 27. 19:33
 14/20 anonim válasza:
:D:D:D:D:D
2010. febr. 28. 00:02
 15/20 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem az ő dolga, hogy mit csinál az életével, nem kéne kioktatni. Mindenki tudja hogy a fű és a drog milyen csúnya dolog. Lehet lepontozni, de ez a véleményem C:

am. a kérdésre válaszolva, nemtudom, még sosem próbáltam kábszert :)

2010. febr. 28. 18:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kuldjetek penzt fűre!plsplsplsplspsl
2010. márc. 1. 08:33
 17/20 anonim válasza:
Na hali vizelet elméletben 1 hónap de hamarabb kiürülhet kb 2 hét!vörösbor is segít!
2010. márc. 3. 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:
valakit megkérsz hogy pisiljen :D bele egy kis üvegbe aztán a retyón meg azt öntöd rá
2010. márc. 18. 23:00
 19/20 anonim ***** válasza:
11%
remélem h megkapod a méltó büntetésed te nyomorékdrogos... : )
2010. máj. 21. 20:23
 20/20 anonim ***** válasza:
77%

Sok f@szfej ember abba nem gondol bele ,hogy Hollandiában lehet füvezni meg gombázni de másért se nagyon szólnak ha nem vagy látványos. És hollandiában kb 4-7x-es az éves átlagfizu mint itthon (kb 30.000 euro). Namost ha a narkó tényleg megenné a társadalmat, úgy mint ahogy ezt a sok agyatlan hugyost etetik ezzel a sz@rszöveggel, akkor ez lehet talán, hogy nem működne.

De csak lehet. Tudod... Nyugaton annyival jobb minden, mint itthon, hogy ott minden magától megy. Sültgalamb magától mászik ki a s*ggeden is annyira jó kint.... de itthonn áhh... (IRÓNIA)

2011. máj. 8. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!