Milyen szivarkákat lehet kapni Nemzeti Dohányboltban?
Figyelt kérdés
Mayára gondoltam. Maya Premium Vanillát már szívtam, ez az úgymond hajléktalanszivarka, szűrős, 10 db 450 Ft. Na ugyanezt néztem, csak 5 db 450 Ft, meg cherrys. De az rendes 10 centis szivarka. Az érdekelne, hogy kapható-e viszonylag kisebb városban(Pápa), illetve mi a véleményetek róla, és tudnátok-e ajánlani más márkájú szivarkát, vagy rendes szivart, amit lehet kapni nemzetiben. Rendeltem már internetről is Henri Wintermanst, de nem jött semmi, szóval a pontos megnevezés kéne, hogy egyáltalán tudjam, mit kell mondani.2015. máj. 22. 16:44
1/3 anonim válasza:
Én kedvencem a Handelsgold. Almás, csokis, vaníliás amit biztosra mondok, hogy van. 500Ft körül van 5db és nagyon finomak.
2/3 anonim válasza:
Nem rossz a Maya se. Villiger, Ász, Handelsgold, Al Capone, Cohiba, Hunor, ezekkel találkoztam.
3/3 A kérdező kommentje:
Handelsgold Cherry-t vettem végül, jó erős (ez volt az első szivarkám), de finom. Köszi a tanácsokat!:)
2015. máj. 28. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!