Az ezűst marlboro jó cigi?
Figyelt kérdés
Ha tudod árral és károsanyag tartalommal.
Köszi. (antidohányosok ne irjatok)
2010. febr. 24. 16:47
12/21 anonim válasza:
Szívjad csak nyugodtan. Ne hallgass a cinikus levélírókra. Az ezüst jól vezeti az áramot. Akkor biztos, hogy cigibe is jó.
13/21 anonim válasza:
Ez nagyon sz_r beszólás volt ugye vágod?-.-
14/21 anonim válasza:
Minőségi az biztos!Döntsd el magad,h jó-e.Ha neked ízlik akkor az a lényeg!Üdv.
15/21 A kérdező kommentje:
köszi
2010. márc. 8. 19:52
16/21 anonim válasza:
nem értem a sok fa...pót minek kell oda irni h szivjad csak nyugodtan hülyék vagy tok vagy mi és ha pl nem cigizik csak kerdezi h mennyibe kerül:O akkor mi van majmok fa..nak szoltok bele miert nem a kérdésre véálaszoltok amugy nekem be jön
17/21 A kérdező kommentje:
köszi :D
2010. márc. 21. 08:06
18/21 anonim válasza:
670 ft én marbit szívok de nem ezüstöt,hanem aranyat:)
19/21 anonim válasza:
Tényleg elég gyenge, de az íze mint ha jobb minőségű lenne a piros vagy az aranyé-nál.
20/21 anonim válasza:
enaszondom,h a fekete marlboro a legjobb a vilagon :D azaz iz bomba :d nem is olyan vastag nem is olyan hosszu :D mondjuk ezüstöt meg eletemben nem lattam marlbibol xD csak aranyat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!