Miért melegszik fel ilyen hamar az wcigi?
Figyelt kérdés
2 hete vettem (újonnan), felül porlasztós és 2perc után tűz forró. Szokatlan hangott ad ki szíváskor. Lehetséges,hogy rossz helyre töltöttem a liquidet? Ha igen,hogyan tudnám kitisztítani?2015. máj. 1. 18:02
1/6 anonim válasza:
Ez természetes, főleg a dual coil-os (dupla fűtűszálas) kazánoknál.Próbálj kisebb szünetet hagyni két slukkolás között.
A lötyit nem igazán lehet rossz helyre tölteni, különben rögtön ki is folyik.
A szokatlan hangot valószínűleg az elpárolgó folyadék adja.Ez szintén normális.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm megoldottam.
Viszont mostanábn azt veszem töltő részbe folyik a liquied. Mitől lehet?
2015. máj. 3. 14:21
3/6 anonim válasza:
Alsó vagy felső kazános a patron?Milyen PG-VG arányú lötyit használsz?A PG többletű folyadékok hajlamosak megfolyni.
4/6 A kérdező kommentje:
Felülporlasztós, nem tudom Szlovákul van írva minden rá. Az ec-vel van gond, vagy a löttyel?
2015. máj. 3. 23:54
5/6 A kérdező kommentje:
Felül van a kazán
2015. máj. 3. 23:56
6/6 anonim válasza:
A lötyivel valószínűleg. Próbáld meg Vg többletű folyadékkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!