Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Kezdőknek milyen szivart vagy...

Kezdőknek milyen szivart vagy pipát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Nem dohányzom, valahogy sohasem vonzott de ez a kettő, már csak a "rituáléjuk" miatt is felkeltette az érdeklődésemet. Ti mit ajánlanátok első fogyasztásra?

2015. ápr. 27. 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szivarozz, ha nem cigizel. Ugyanúgy irritálni fog + a dohány se fog ízleni szerintem. Esetleg vmi normálisabb/ízesített szivarkával kezdj. Az nem okoz akkora "megterhelést", mégis élvezhető, habár azért a szivarka is erős így 0 dohányos múlttal.
2015. ápr. 27. 23:18
 2/4 Józanparaszt ***** válasza:

Üdv!

Ha szertartás miatt kezded, akkor a pipát tudom ajánlani. Azonban van pár dolog, amit érdemes tudni, mielőtt belevágsz. 1, Aki pipázik, nem érzi azt a kellemes illatot, amit a környezete. 2, Olcsó pipával és dohánnyal nem érdemes kezdeni. Valami kis kazánméretű,egyenes szárú szűrős Bruyere pipát javaslok. Ezt könnyű kezelni és tisztítani.

Pipát 5000 alatt nem érdemes venni, persze elsőre tízezreket sem érdemes költeni rá.

Dohánynak mondjuk a Stanwell Melange, vagy vanilla. A gyümölcsös dohányok általában kissé "karcosak" a toroknak, ezért azzal nem érdemes kezdeni.

2015. ápr. 28. 09:54
 3/4 anonim válasza:
Szia! Ezen az oldalon sok hasznos tanácsot kapsz a szivarozáshoz és elég sok szivarról van teszt: [link]
2015. ápr. 28. 20:58
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat! :)
2015. máj. 14. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!