Nem tudom valahogy letüdőzni ahogy megpróbálom összeszorul a torkom meg elkezd kaparni meg olyan érzés mintha égne. Ilyen van? Vagy béna vagyok?
Megtanulni? Az jön magától. Hány szál cigit szívtál életedben? Egy slukkot? Akkor örülj neki! Tiltakozik a szervezeted!
Valószínűleg erős cigit szívtál és nem bírja sem a torkod sem a tüdőd próbálj valami gyengét. Fehér Multi, Pall Mall, Dunhill, Szofi
Ez van, ha az ember tömény füstöt szív le a tüdejébe.
Próbálnál meg víz alatt levegőt venni (vizet letüdőzni) na akkor mennyire összeszorulna a torkod! Ezek már csak ilyen dolgok, nem vagy emiatt béna, ezekkel mindenki így van természetesen.
Kb. 10szállaz szívtam el életemben ,de nem tüdőztem le őket. Valami zöldalmas ilyen vékony volt :D
Akkor fulladozzak addig amíg vahogy nem sikerül ,mert ez így nagyon szar!
Azt csinálsz amit a szíved diktál.
Ha te attól leszel boldog, hogy bagózol, fuldokolsz vagy megszokod s később nem fuldokolsz, akkor azt csinálod.
Nem is értem az utolsó kérdésedet :D
"Akkor fulladozzak addig amíg vahogy nem sikerül" ?
Hát szíved joga, mindenki másra gerjed :)
Törvényileg nem csinálhatnád ezt, de maradjunk reálisak. Azt csinálsz ami boldoggá tesz, nemde?
Elöször szívj bele a cigibe, hogy a szádban legyen egy kis füst aztán úgy mint az orvosnál amikor meghalgatja a tüdődet szájon ketesztül mintha sóhalytanál szívj be egy kis levegőt, és kész is.
Ui.: ha a dohányban van egy kis okosság akkor meg tartsd bennt amíg bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!