Mennyire káros egy 13 évesnek heti 2-3 szál cigaretta?
A cigaretta egy szenvedély, mindenkinek van egy szenvedélye.
Valószínűleg az utóbbi 2 hozzászólónak is, lehet, hogy az nem káros, de biztos van.
Nem kell embertársunkat lenézni azért mert kialakul már benne most egy szenvedély.
Az önfegyelmed maradjon meg!
22:33-as voltam.
Hát, káros, de ha belegondolsz:
100 olyan ember van, aki vígan él 80 évesen és cigizik, makk egészségesen, és 100 olyan ember van aki soha életében nem gyújtott rá, és 50 évesen elvitte a tüdőrák.
Én is cigizek, nem azért mondom, de szeretek cigizni, ezt úgy írom.
Ha tényleg érdekel az egészsége a haverodnak, tegye ée egyik napról a másikra.
De ha szereted a dohányzás élményét, magát a cigizést, nem fogod tudni letenni, mert úgyis adódni fog olyan alkalom, hogy újra rágyújtassz, és visszaesel.
Ha leteszed, akkor se kizárt, hogy tüdőrákos leszel, szóval ennyi.
A szervezetednek van öntisztulása. Ez nem olyan adag, hogy a szervezeted ne tudna kitisztulni. Vigyázz, hogy maradj ennél a mennyiségnél, mert lehet észre se veszed azt már napi 1 doboz.
Mellesleg nem értem az ilyen antidohányos válaszolókat, ők nem tudják, hogy a ciginek van egy feelingje, egy élménye :)
Én 1 dobozt elpöfékelek naponta, 2-3 szál cigarettánál nem hiszem, hogy nagy bajod lesz. Persze a legjobb, ha mindenki figyelne az egészségére, az sokkal fontosabb!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!