Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A 14 éves fiam elektromos...

A 14 éves fiam elektromos cigizik, viszont abban a lottyben nincs nikotin. Ez káros? Engedjem neki? Vagy adjam el tőle?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 24. 06:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A mai generáció már hamarabb érik. 14 éves hadd tomboljon, így mire odakerül az életbe nem akkor fogja elkövetni a hülyeségeit hanem most. Hidd el inkább hagyd neki, mint hogy utána valami probléma legyen belőle!
2015. ápr. 25. 01:16
 12/12 anonim válasza:
34%

Ha nincs benne nikotin egyértelműen nem káros, ezt csak a szűk látókörűek tagadják akik elolvastak pár ostoba cikket néhány hírportálnak titulált pletyka weblapon...

a másik előnye h ecigiről sose fog átszokni rendesre.. én fél éve használom előtte dohányoztam.. nemrég kíváncsiságból megpróbáltam egy szálat elszívni kb hányás kerülgetett ilyet még sose éreztem tőle.. szóval ne aggódj!

2015. máj. 7. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!