Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szombattól tervezem a leszokás...

Szombattól tervezem a leszokást, csatlakozik valaki?

Figyelt kérdés
33 éves vagyok, 16 éves korom óta füstölök. Terhesség, szoptatás alatt megálltam, utána persze azonnal visszaestem a 'csak egy szál' dumával. Most meg le akarom tenni, mert a gyerekeket ugye fel kellene nevelni alapon... A második gyerekünk után nagyon lefogytam, 175/57, szóval egy kis husi is elférne még rajtam, ami a leszokás miatt esetleg felszaladna. Emiatt nem is aggódom, csak az elvonási tünetektől. Tényleg ez fejben dől el? Tehetek valamit, hogy könnyebb legyen? Van valaki, aki hasonló cipőt tapos?:)
2015. ápr. 23. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:
Fejben dől el, igen. Rágó sokat segít. Meg még az segít, hogy nem szombattól, jövő héttől, holnaptól, hétfőtől stb. hanem MOSTANTÓL. :) Mert ha kitolod a határidőt, akkor jellemzően az lesz, hogy hú most ideges lettem még belefér, mert most is azt csinálod, hogy még adsz magadnak napokat, hogy kiélvezd stb. Márpedig akkor nem akarsz te annyira leszokni róla, csak úgy vagy vele, hogy muszáj lenne, de hát olyan jó és csak egy kicsit még..
2015. ápr. 24. 01:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Elektromos cigizz, az sokat segít, sok ismerősöm azzal szokott le.

Esetleg kávéhoz egy fél szál, és ha elfogyott az utolsó is, akkor semmiképpen NE VEGYÉL! Tüntess el mindent ami a cigire emlékeztet, gyújtó, hamus. És tereld el a figyelmedet, dolgozz, takaríts, stb.

2015. ápr. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!