Dunhill vagy pall mall?
Figyelt kérdés
Dunhill-t még sosem próbáltam de viszont nagyon ki szeretném, csomó haverom is azt szívja.Aki ismeri le irná, hogy a kékben mennyi kátrány nikotin stb van? És megéri esetleg áttérni kék pall mall-ról dunhill-ra?
18F
2015. ápr. 20. 15:53
1/18 anonim válasza:
Nem lenne ésszerűbb ha a csomó haverod egyikétől kérnél egy szálat,hogy kipróbáld?Így nem kellene venned,ha mégsem ízlik.Árban szerintem nem sok eltérés van.
2/18 A kérdező kommentje:
De, az lenne az ésszerű megoldás csak egyszerűen ha szar a cigi nem birom elszívni és annak meg nincs értelme. Egyszer tapasztaltam valami West márkánál és azóta hanyagolom a
megkóstolásokat és inkább meg
kérdezem.:)
2015. ápr. 20. 16:04
3/18 anonim válasza:
A kérdezésből szerintem nem fogod tudni eldönteni,hogy neked ízlik e.Kérsz egy szálat,ha nem ízlik max eldobod.
4/18 anonim válasza:
Személy szerint nekem mindkettő szar.Én arany Marlborot szívok,magamnak töltöm.
5/18 anonim válasza:
Próbáld ki, mindenkinek más az ízlése.
6/18 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat. Valaki tudna írni hasonló közepes/erős cogarettákat amik nem kaparnak mint állat?
2015. ápr. 20. 19:16
7/18 anonim válasza:
Erdei gyümölcsös Benson&Hedges.
8/18 A kérdező kommentje:
Arról hallottam, de nem vagyok oda ezekért az ízesített dolgokért, azért köszi!
2015. ápr. 20. 21:52
9/18 anonim válasza:
Nekem a fekete Dunhill a kedvencem. Imadom az aromajat, az izet, minden slukk nekem elkepeszto. De nyilvan konnyebb ha kersz egy szalat, es ha nem izlik eldobod.
Egyebkent a kek dunhill 7 0,6 7 ha jol emlekszem
10/18 A kérdező kommentje:
Kél dunhill az mennyibe kerül? Azt is orba szájba istenitik.
2015. ápr. 20. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!