Tudtok Budapesten olyan dohányboltot, ahol viszonylag nagy a választék vizipipa dohányok terén?
Figyelt kérdés
Főként a Nyugati pu. és a Pillangó utca közelében található üzletek érdekelnének.2015. ápr. 9. 21:05
1/5 anonim válasza:
Szerintem inkább rendelj Netről, trafikokban ritkán vannak ilyesféle dolgok.
2/5 anonim válasza:
Ha jól tudom az új jogszabályok miatt miszerint dohányterméket, csakis kizárólag dohányboltokban lehet személyesen vásárolni. Ez vonatkozik minden dohánytermékre legyen az cigaretta, szivar vagy VP dohány.
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos már csak trafikokban lehet.. Azóta találtam egy ígéretesnek tűnőt, ami igaz, hogy messze van a nyugatitól, de a weboldaluk szerint rengeteg féle vp dohány van, úgyhogy megoldódott a dolog, köszönöm a válaszokat.
2015. ápr. 14. 17:09
4/5 anonim válasza:
fehérvári úton a prezident mellett van egy direkt erre specializálódott dohánybolt, ott minden van, amit csak el tudsz képzelni, vagy közelebb a pillangó utcától egyel tovább mész és az örsön van az árkáddal pontosan szemben egy dohánybolt a zöldséges mellett, barominagy a készlet csak nincs kártyás fizetés
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, lehet hogy benézek majd az említett helyekre :)
2015. ápr. 15. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!